Jennie

För mig är yoga en livsstil, ett sätt att leva, ett sätt att förhålla sig till världen och dess omgivning. Yogan ger mig inspiration, kreativitet och glädje samtidigt som den håller min kropp och min själ i balans.

 

Sedan år 2000 har jag praktiserat flera olika former av yoga, såsom Klassisk Hatha, Ashtanga, Jivamukti, Anusara, Sama, Bikram, Power, Vinyasa, Kundalini och Yinyoga både i Sverige och utomlands. Jag hämtar inspiration från både svenska och utländska yogalärare och deltar regelbundet i olika kurser, fortbildningar och pass för inspiration.

Vid två olika tillfällen har jag även besökt och praktiserat på Sivananda Dhanwanthari Vedanta Ashram i Kerala, Indien. Hösten 2004 vistades jag en längre period på denna yogaskola där jag också genomförde en utbildning till certifierad yogalärare. Jag har även en instruktörsutbildning i yinyoga. Jag har studerat yoga på universitetsnivå i Lund, samt indologi och sanskrit i Uppsala. Dessutom skriver jag en c-uppsats i folkhälsovetenskap i ämnet yoga under graviditeten. 

Jag har undervisat i yoga på Bali och i Thailand. I Sverige har jag mest varit verksam i Marks kommun, men blir även anlitad på olika events runt om i landet. Jag startade Bliss & Balans YOGA etc hösten 2007 och har nu över 300 deltagare som kommer och gör varierande yoga regelbundet. I början av 2011 öppnade vi en egen studio i Skene. Förutom löpande pass med olika inriktning erbjuds även specialinriktade kurser i bl.a. gravidyoga, barnyoga, värkyoga, senioryoga och sömn/stresshantering. Till vår studio bjuder vi regelbundet in gästyogalärare från hela Sverige. Vi anordnar även yogaresor till Thailand och Mallorca. 

Jennie driver även det egna ekologiska och rättviseproducerade klädmärket bälla-boo.

YOGISKT SMÅTT & GOTT
SeniorYogaDagen 20 april
(2018-03-09)     Läs mer
Garuda 17 mars
(2018-02-13)     Läs mer
ActiWay
(2018-01-03)     Läs mer
Internationella yogadagen
(2017-06-15)     Läs mer
Yogaresa till Mallorca x 2!
(2017-03-16)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se