Lina

Mina stora intressen i livet är människor och hälsa och sambandet dom emellan. Yogan kom in i mitt liv vid 18 års ålder. Genom yogan kom jag i kontakt med mitt inre och den tillsammans med böcker inom hälsa och personlig utveckling fick mig att må bra.

Efter två barn och mycket tid som mamma ville jag hitta tillbaka till mig själv och även utvecklas i mitt arbete. Efter 12 år som hälsocoach, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör inom gym och företagshälsovård kände jag en längtan efter något mer. Jag ville nå djupare inom människor och jag ville börja med mig själv. 

Då kom av en slump meditationen in i mitt liv. Det blev startskottet på en inre resa inom både personlig och andlig utveckling.

Idag har jag mitt eget företag där jag arbetar som Intuitiv Livscoach och Kostrådgivare där jag coachar människor för att läka och utvecklas. Jag arbetar även som konsilt på företag inom personal- och organisationsutveckling.

Yoga och meditation är fantastiska verktyg för att komma i kontakt med ditt sanna jag, själen, som är en utomordentlig vägvisare om du är villig att lyssna ❤

 

YOGISKT SMÅTT & GOTT
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Internationella Yogadagen 21 juni
(2018-06-19)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se