Hanna

Jag mötte yogan för tolv år sedan, det var inte kärlek vid allra första ögonkastet för jag var en person som gjorde allt i ett rasande tempo och effektiviteten själv och det lugnare tempot i yogan blev en skarp kontrast mot detta. Efter ett tag var jag ändå fångad. Jag började förstå yogan var precis den kontrast jag behövde, en plats där jag kunde finna avslappning och tanka ny energi. Kärleksaffären utvecklades till en passion och sedermera ett stabilt kärleksfullt förhållande. För att fördjupa mitt förhållande till yogan reste jag 2016 till Rishikesh i Indien och utbildade mig till yogalärare (Hatha & Ashtanga 500h) och jag har sedan dess undervisat vid sidan av mina studier i Lund. 

Jag älskar yogan för att den tillåter mig att lämna mitt spinnande huvud och landa min uppmärksamhet på ett enda ställe - hem i kroppen. Jag älskar positionerna och rörelserna för att de får min kropp att kännas mjuk, stark, smidig och avslappnad, andetaget för att de lugnar ned sinnet och fyller mig med energi och filosofin för att den bidrar med uråldrig klokskap som vårt samhälle idag tycks ha glömt bort. 

Det där med kontraster tycker jag inte längre är ett problem utan idag tycker jag verkligen om kontraster och praktiserar och undervisar därför gärna både flödande vinyasa och mjuk yin för att jag tycker båda är pusselbitar som behövs. 

Jag är även nybliven psykolog och har på sikt en dröm och ambition att förena detta med yogalärarrollen. 

YOGISKT SMÅTT & GOTT
Se Insta & FB för nyheter!
(2019-07-04)     Läs mer
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se