Om våra klasser och kurser

Verksamheten hos Bliss & Balans innehåller dels olika klasser som ges löpande under terminen samt olika specialinriktade kurser. De flesta av klasserna och kurserna har en grund i Hatha Yogan. Denna tillför balans och styrka i kropp, själ och sinne. Under klassen övar vi på att andas rätt, hitta styrka och flexibilitet, koncentration, kroppskännedom och medveten  närvaro. Samtidigt som yoga ger dig en avslappning i kropp och sinne får du även ny energi och kraft. Genom ett regelbundet praktiserande upplever du vanligtvis en större harmoni i ditt liv.

Under veckan erbjuder vi pass på olika nivåer och av olika inriktning. Ingen av klasserna är den andra lik.  Vi följer inte något speciellt schema, de flesta pass ges intuitivt från hjärtat.
Vi erbjuder även kurser för olika syften.
För passen krävs träningskort och för kurserna gäller en särskild kursavgift. Se mer information om priser o dyl. här.

OBS! From  2011 tar vi emot max 20 deltagare per klass och kurs. Vid anmälan innan varje termin vill vi därför veta vilken/vilka pass som du huvudsakligen tänker delta i. Först till kvarn gäller.  Anmälan är bindande. Självklart får man gärna byta eller ta igen ett missat pass i mån av plats.

Kurser med särskild kursavgift (inga förkunskaper krävs)

För att få ut så mycket som möjligt av våra olika kurser krävs ett regelbundet deltagande, då det sker en utveckling under kursens gång.

  
Pass som ingår i träningkorten

Ni som praktiserar hos Bliss & Balans eller har praktiserat hos oss tidigare är välkomna att delta i de löpande passen på fortsättningsnivå. För er som är nya till yoga och/eller som inte har praktiserat här tidigare rekommenderas att gå grundursen eller delta i någon av de klasser som inte kräver tidigare erfarenhet av yoga.
 
Vi erbjuder även i mån av intresse:

Kontakta oss för intresseanmälan!
 
YOGISKT SMÅTT & GOTT
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Internationella Yogadagen 21 juni
(2018-06-19)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se